Mikä ihmeen Origo? / What is Origo?

English below!

Origo on alue- ja kulttuurintutkimuksen ainejärjestö Helsingin yliopistolla. Alueita ovat Eurooppa, Latinalainen Amerikka ja Pohjois-Amerikka. Alue- ja kulttuuritutkimus on yksi osa kulttuurien tutkimuksen kandiohjelmaa ja teemmekin yhteistyötä myös muiden KUKA-ainejärjestöjen kanssa. Ainejärjestön tehtäviimme ja intresseihimme kuuluu valvoa alue- ja kulttuurintutkimuksen opiskelijoiden oikeuksia ja opetuksen laatua. Pyrimme toiminnallamme tuomaan opiskelijoita yhteen ja järjestämään vapaa-ajan viettoa, mutta myös työelämään liittyviä tapahtumia.

Sinun ei tarvitse olla alan opiskelija liittyäksesi mukaan. Toivotamme tervetulleiksi kaikki, jotka jakavat kiinnostuksemme kulttuureita ja koko maailmaa kohtaan!

Seuraathan meitä Instagramissa @origohy sekä Facebookissa, ja saat kuulla ajankohtaisista tapahtumista ja uutisista!

Origo is a student organization for Area and Cultural Studies at the University of Helsinki. Our main focus is on European studies, Latin American studies, and North American studies. As a student organization, we aim to protect the interests of the students in these fields and to support their academic and professional growth. We also wish to promote and raise awareness about area and cultural studies as a field.

In addition to area and cultural studies students, we welcome any students from any other fields who are interested in the world and its great multitude of cultures. Also all international students at the University of Helsinki are welcome to join the organization and our events.

Throughout the year, we organize events related to academics and career opportunities as well as social gatherings to celebrate different cultures. Follow us on Instagram @origohy and Facebook to stay tuned!

logo

Advertisement